Národné kuchyne
Viac
KOLÁČE
Koláč z kyslého mlieka s broskyňami
Dada — nízka
TORTY
Veselá veľkonočná torta Zajko
Dada 1 h. 30 min. vysoká
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
Dada 45 min. stredná
ZÁKUSKY
Krémové broskyňové rezy
Smotanovo-piškótová torta
Dada — stredná
Nepečený tvarohovo-broskyňový dezert
Dada 45 min. vysoká
Tvarohový koláč s broskyňami
Ľadové broskyňové rezy
PALACINKY
Zapekané palacinkové rezance s orechmi
Dada 60 min. stredná
SLADKÉ JEDLÁ
Plnený kysnutý slimák
SLADKÉ RAŇAJKY
Vafle s ovocím a karamelovým likérom
Michal 5 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
Tradičný francúzsky jablkový koláč
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
BRAVČOVÉ MÄSO
Katov švih - Kaťák
Karamelovo banánový zákusok
Sladkokyslá fazuľová omáčka so zemiakmi
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s cesnakom
Grilované morčacie v cesnakovej marináde
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie pečienky na horčici
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies