svetvomne.sk
Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Bravčové mäso

 

Obrátene bravčové rezne

Obrátene bravčové rezne

Zvlášť jemné a lahodné bravčové rezne.Zobraziť viac

Plnené bravčové závitky

Plnené bravčové závitky

Chutne upravené bravčové plece, naplnené slaninkou, vajíčkom a kapustou na šťave.Zobraziť viac

Dusené bravčové na hríboch

Dusené bravčové na hríboch

Takto nám varila mama. Podávame s ryžou alebo varenými zemiakmi.Zobraziť viac

Plnená bravčová roláda

Plnená bravčová roláda

Farebná mäsová roláda vhodná na slávnostné príležitosti.Zobraziť viac

Bravčové v alobale

Bravčové v alobale

Porcie voňavého mäsa so zemiakmi a šampiňónmi. Jednoduchá príprava, jednoduché servírovanie.Zobraziť viac

Bravčové na hubách

Bravčové na hubách

Recept na prípravu duseného bravčového mäska na čerstvých šampiňónoch. Vhodnou prílohou je ryža, tarhoňa alebo zemiaková kaša.Zobraziť viac

Plnené kapustné listy

Plnené kapustné listy

Vynikajúce plnené kapustné listy (holúbky) si zaručene obľúbite a ich trochu prácnejšiu prípravu všetci konzumenti iste ocenia. Podávame s čerstvým chlebom.Zobraziť viac

Bravčové na rasci

Bravčové na rasci

Chutné, ľahké a jemné mäso v diétnej úprave.Zobraziť viac

Bravčové medailóniky s cukinou

Bravčové medailóniky s cukinou

Chutný recept na prípravu bravčového mäsa s cukinou.Zobraziť viac

Fašírka s vajcom

Fašírka s vajcom

Jednoduchá plnená fašírka, ktorú je vhodné podávať k strukovinovým prívarkom a omáčkam. Chutí aj so zemiakovou kašou, či varenými zemiakmi a kyslou uhorkou.Zobraziť viac

 

 
 
 

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť