RECEPTY

Vyprážané morčacie prsia v jogurtovej marináde

Vyprážané morčacie prsia v jogurtovej marináde

Jemné a chutné marinované morčacie rezne.

recept,fotorecept,morčacie prsia,jogurt biely 3,5% tuku,Morčacie mäso

Morčacie mäso

Kuchtil

Počet porcií

6

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Kategórie

Morčacie mäso  

 

Ingrediencie

Ingrediencie

horčica plnotučná2polievkové lyžice
jogurt biely 3,5% tuku400mililitrov
med2polievkové lyžice
morčacie prsia800gramov
múka hladká-
olej fritovací-
paprika červená mletá2čajové lyžičky
soľ zeleninová Natur2čajové lyžičky

 

Recept

1. 

morčacie prsia 800 gramov

Morčacie prsia umyjeme a nakrájame na stredne hrubé plátky.

2. 

jogurt biely 3,5% tuku 400 mililitrov  med 2 polievkové lyžice  horčica plnotučná 2 polievkové lyžice  paprika červená mletá 2 čajové lyžičky  soľ zeleninová Natur 2 čajové lyžičky

Jogurt, med, horčicu, mletú červenú papriku, zeleninovú soľ zmiešame a do takto pripravenej marinády vložíme morčacie rezne. Necháme niekoľko hodín v chlade odležať.

3. 

múka hladká  olej fritovací

V panvici rozohrejeme olej, morčacie rezne po jednom vyberáme z marinády a obalíme ich v hladkej múke.

4. 

Hneď po obalení v múke ich vkladáme do oleja.

5. 

Vyprážame 10 minút zakryté pod pokrievkou, potom panvicu odkryjeme, rezne obrátime a vypražíme ich z druhej strany 10 minút. Kontrolujeme teplotu oleja, aby sa príliš nerozpálil a rezne neprihoreli.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies