RECEPTY

Vyprážaná sekaná

Vyprážaná sekaná

Rýchla jednoduchá večera. Podávame s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou.

recept,fotorecept,bavorská sekaná,Bravčové mäso,

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

25 min.

Náročnosť

nízka

Kategórie

Bravčové mäso  

 

Ingrediencie

Ingrediencie

bavorská sekaná500gramov
maslo1polievková lyžica
múka hladká4polievkové lyžice
olej slnečnicový-
pažítka1polievková lyžica
soľ-
strúhanka6polievkových lyžíc
vajce slepačie2kusy
voda-
zemiaky600gramov

 

Recept

1. 

bavorská sekaná 500 gramov  múka hladká 4 polievkové lyžice  vajce slepačie 2 kusy  strúhanka 6 polievkových lyžíc

Sekanú nakrájame na plátky 1 cm hrubé. Každý plátok obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku a strúhanke.

2. 

zemiaky 600 gramov  voda  soľ  olej slnečnicový

Zemiaky očistíme, umyjeme a uvaríme v slanej vode. 5 minút pred dovarením zemiakov začneme sekanú v horúcom oleji rýchlo, z oboch strán, dozlatova vyprážať.

3. 

pažítka 1 polievková lyžica  maslo 1 polievková lyžica

Vysmaženú sekanú vyberáme z panvice na kuchynskú papierovú utierku aby sa odstránil prebytočný tuk. Uvarené zemiaky scedíme, pridáme k ním nasekanú čerstvú pažítku a maslo - jemne premiešame. Môžeme servírovať.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies