svetvomne.sk

Vyprážaná cuketa so salámou a syrom

Servírujeme s varenými alebo pečenými zemiakmi, poprípade so zeleninovým šalátom.

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

 

 
 
cuketa800gramov
múka polohrubá100gramov
olej olivový50mililitrov
saláma mortadella100gramov
strúhanka100gramov
syr tvrdý100gramov
vajce slepačie1kus

1. Príprava cukety

cuketa 800 g

Cuketu umyjeme (najvhodnejšia je veľká, hrubá cuketa), ošúpeme, nakrájame na kolieska.

Príprava cukety

2. Trojobal

múka polohrubá 100 g  vajce slepačie 1 ks  strúhanka 100 g

Pripravíme si ingrediencie na trojobal (múka, vajce, strúhanka).

Trojobal

3. 

syr tvrdý 100 g  saláma mortadella 100 g

Koliesko cukety posolíme, položíme naň plátok salámy a plátok syra.

4. Vyprážanie

olej olivový 50 ml

Cuketu obalíme najprv v múke, potom vo vajci a nakoniec v strúhanke. V panvici rozpálime olej, v ktorom cuketu vypražíme.

Vyprážanie

5. 

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť