RECEPTY

Tuniaková nátierka

Tuniaková nátierka

Chutná pomazánka z konzervovaného tuniaka vo vlastnej šťave. Vhodná na chlieb aj pečivo, na raňajky aj večeru, ale aj ako chuťovka či predjedlo.

recept,fotorecept,tuniak konzervovaný vo vlastnej šťave,Nátierky,Bezlepkové

Nátierky

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cibuľa40gramov
maslo50gramov
soľ½čajovej lyžičky
syr tavený80gramov
tuniak konzervovaný vo vlastnej šťave180gramov
vajce slepačie4kusy

 

Recept

1. Príprava vajec

vajce slepačie 4 kusy

Vajcia uvaríme na tvrdo, necháme vychladnúť v studenej vode a očistíme.

2. Príprava tuniaka

tuniak konzervovaný vo vlastnej šťave 180 gramov

Konzervu tuniaka otvoríme a obsah aj so šťavou vylejeme do nádoby na mixovanie.

3. Pridáme

cibuľa 40 gramov  soľ ½ čajovej lyžičky  maslo 50 gramov  syr tavený 80 gramov

Cibuľu očistíme, nakrájame a vsypeme k tuniakovi. Pridáme soľ, maslo, syr a vajcia.

4. Zmixujeme

Všetky ingrediencie do penista zmixujeme pomocou niektorého z druhov mixérov.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies