svetvomne.sk

Tofu praženica s reďkovkou

Recept na chutnú, šťavnatú a nutrične bohatú vegánsku praženicu - smaženicu (bez vajec).

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

 

 
 
cibuľa100gramov
reďkovka biela200gramov
olej repkový1polievková lyžica
tofu biele200gramov
soľ¼čajovej lyžičky
korenie kurkuma½čajovej lyžičky
korenie karí¼čajovej lyžičky

1. 

cibuľa 100 g  reďkovka biela 200 g

Reďkovku si nakrájame na malé hranolky a cibuľu na jemno.

2. 

olej repkový 1 PL

Spolu ich opražíme na oleji cca 10 minút.

3. 

tofu biele 200 g  soľ ¼ ČL  korenie kurkuma ½ ČL  korenie karí ¼ ČL

Pridáme rukou rozmrvené tofu, korenie a prípadne čerstvé bylinky podľa chuti. Občasne premiešame a opekáme cca 10 minút.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť