RECEPTY

Tatarská omáčka z kyslej smotany

Tatarská omáčka z kyslej smotany

Ľahká tatárska omáčka je vhodná k vyprážaným jedlám zo zeleniny.

recept,fotorecept,smotana kyslá (14-18% tuku),cibuľa,uhorka sterilizovaná kyslá,Prívarky a omáčky,Bezlepkové,Sezónne recepty

Prívarky a omáčky

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

10 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cibuľa40gramov
horčica plnotučná1polievková lyžica
korenie čierne mleté-
smotana kyslá (14-18% tuku)200gramov
soľ-
uhorka sterilizovaná kyslá40gramov

 

Recept

1. 

cibuľa 40 gramov  uhorka sterilizovaná kyslá 40 gramov  horčica plnotučná 1 polievková lyžica  soľ  korenie čierne mleté

Cibuľu očistíme a najemno nakrájame. Uhorku tiež nadrobno nakrájame alebo ju môžeme postrúhať. Cibuľu a uhorku zmiešame s horčicou, soľou a s korením.

2. 

smotana kyslá (14-18% tuku) 200 gramov

Pridáme hustú kyslú smotanu a premiešame. Môžeme podávať.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies