svetvomne.sk

Pstruh na cibuľke s mrkvou a šampiňónami

Recept na prípravu pstruhov v parnom hrnci.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 25 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

 

 
 
cesnak
cibuľa300gramov
mrkva200gramov
pstruh2kusy
soľ
šampiňóny150gramov

1. 

pstruh 2 ks  cibuľa 300 g  cesnak  soľ

Pstruhom umyjeme, vyčistíme a vypcháme zvnútra nadrobno nakrájanou cibuľou a cesnakom, osolíme. Spodnú parnú nádobu parného hrnca vyložíme nakrájanou cibuľou, vložíme do nej pripravených pstruhov.

2. 

šampiňóny 150 g  mrkva 200 g

Šampiňóny umyjeme, očistíme a nakrájame na plátky. Mrkvu očistíme, umyjeme a nakrájame na kolieska. Do vrchnej parnej nádoby dáme šampiňóny s mrkvou. Paríme 25 minút.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť