RECEPTY

Platesa s bylinkovým maslom

Platesa s bylinkovým maslom

Pikantné maslo dodá platese chuťový pôvab.

recept,fotorecept,platesa,Hlavné jedlá z rýb,Bezlepkové

Hlavné jedlá z rýb

Kuchtil

Počet porcií

1

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

Bylinkové maslo recept20gramov
korenie na ryby-
olej olivový15mililitrov
platesa1kus
pór150gramov
soľ-

 

Recept

1. 

platesa 1 kus

Platesu opláchneme. Odstránime z nej vnútornosti a odrežeme plutvy. Necháme len časť chvostovej plutvy. Do kože urobíme zopár zárezov na chrbte, aby si ryba pri pečení udržala tvar.

2. 

pór 150 gramov  olej olivový 15 mililitrov

Pór nakrájame na kolieska. Zapekaciu misu vymastíme olejom, rozložíme pór.

3. 

soľ  korenie na ryby  Bylinkové maslo recept 20 gramov

Platesu osolíme a z obidvoch strán okoreníme. Vložíme do zapekacej misy, prikryjeme alobalom. Pečieme 25 minút pri teplote 180°. Rybu podávame s bylinkovým maslom a dusenou brokolicou.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies