svetvomne.sk

Pečená tekvica Hokkaido

Ľahká sezónna príloha sladkej chuti.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie: 

 

 
 
tekvica hokkaido300gramov
olej olivový2polievkové lyžice
cesnak1strúčik

1. 

tekvica hokkaido 300 g

Tekvicu ošúpeme, zbavíme jadra so semienkami a nakrájame na mesiačiky šírky cca 1,5 cm.

2. 

olej olivový 2 PL  cesnak 1 strúčik

Pretlačíme cesnak a zmiešame s olejom. V tejto zmesi namáčame kúsky tekvice a ukladáme do zapekacej misy.

3. 

Pečieme prikryté 15 min. pri 180 stupňoch. Odokryjeme a zapečieme ešte 5-10 min. pri 200 stupňoch, kým sa nezačnú sfarbovať hrany tekvicových kúskov.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť