RECEPTY

Nektarinkové čatní

Nektarinkové čatní

Nektarinková pikantná dochucovacia omáčka. Chutney sa obvykle podáva v malom množstve k vegetariánskym jedlám. Zvlášť dobre dochutí napríklad zeleninové karí.

recept,fotorecept,nektárinky,korenie biele mleté,korenie chilli,Prívarky a omáčky,Indická kuchyňa,Bezlepkové

Prívarky a omáčky

Indická kuchyňa

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

15 min.

Náročnosť

stredná

 

Ingrediencie

Ingrediencie

Ananásová omáčka s jogurtom recept-
Basmati ryža- základný recept na prípravu recept-
Zeleninové karí recept-
citrón-
cukor trstinový1polievková lyžica
korenie biele mleté¼čajovej lyžičky
korenie chilli¼čajovej lyžičky
nektárinky350gramov
zázvor koreň10gramov

 

Recept

1. 

nektárinky 350 gramov

Nektarinky umyjeme a nakrájame nadrobno.

2. 

zázvor koreň 10 gramov  cukor trstinový 1 polievková lyžica  korenie biele mleté ¼ čajovej lyžičky  korenie chilli ¼ čajovej lyžičky

Pridáme očistený postrúhaný zázvor, cukor a koreniny.

3. 

Rozvaríme a necháme chvíľu odpariť, pokiaľ omáčka zhustne.

4. 

citrón

Vlejeme šťavu z jedného citróna.

5. 

Uložíme do chladu do uzatvárateľného pohára.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies