svetvomne.sk

Nátierka s Gorgonzolou

Lahodný krém s jemne korenistou chuťou. Namiesto gorgonzoly je možné použiť aj iný syr s modrou alebo zelenou plesňou, napr. niva, treba ho ale nastrúhať.

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie:   

 

 
 

1. 

maslo 150 g  tvaroh jemný odtučnený 0,5% 150 g  syr Gorgonzola 150 g

Maslo si necháme zmäknúť na izbovú teplotu a následne ho vyšľaháme na jemnú penu. Dôkladne vmiešame jemný nízkotučný tvaroh a syr. Ak je syr príliš tvrdý, nastrúhame ho. Okoreníme podľa chuti.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť