svetvomne.sk

Morčacie prsia s hruškami

Ľahký diétny obed. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie:   

 

 
 

1. Morčacie mäso

morčacie prsia 800 g

Mäso nakrájame na plátky a vyklepeme.

Morčacie mäso

2. 

soľ  olej slnečnicový  voda 1 dl

Poukladáme na plech jemne potretý olejom, osolíme. Podlejeme vodou a dáme zakryté do rúry. Pečieme na strednom teplotnom stupni 15 minút.

3. 

korenie čierne mleté

Mäso odokryjeme, obrátime a posypeme korením. Zakryjeme a pečieme ďalších 15 minút.

4. 

hruška zaváraná  syr Ementál

Mäso vyberieme a na každý plátok položíme kompótovú hrušku. Prikryjeme tenkým plátkom syra.

5. 

Vložíme späť do rúry a krátko, do rozpustenia syra zapečieme.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť