svetvomne.sk

Losos na Teriyaki

Návod na rýchlu a šetrnú prípravu výborného a zdravého pokrmu.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 10 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

 

 
 
losos filet300gramov
omáčka Teriyaki2polievkové lyžice

1. 

losos filet 300 g

Filet z lososa nakrájame na vačšie kúsky rovnakej hrúbky do 1cm.

2. 

Osmažíme do oranžova z oboch strán na vlastnom tuku, ktorý sa teplom postupne uvolní.

3. 

omáčka Teriyaki 2 PL

Pridáme trochu omáčky Teriyaki, posledný krát otočíme a už len krátko opekáme, aby sa losos nevysušil. Podávame posypané sezamom.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť