RECEPTY

Hubové závitky s mletým mäsom

Hubové závitky s mletým mäsom

recept,fotorecept,bravčové mleté mäso,šunka schwarzwaldská,Bravčové mäso

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

3

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Kategórie

Bravčové mäso  

 

Ingrediencie

Ingrediencie

bravčové mleté mäso300gramov
cesnak2strúčiky
mlieko polotučné 1,5%80mililitrov
olej olivový2polievkové lyžice
rožok biely1kus
soľ1čajová lyžička
tymián-
šampiňóny100gramov
šunka schwarzwaldská100gramov

 

Recept

1. 

šampiňóny 100 gramov  cesnak 2 strúčiky  olej olivový 2 polievkové lyžice  tymián

Šampiňóny umyjeme, pokrájame na tenké plátky. Strúčiky cesnaku očistíme a tiež ich pokrájame na tenké plátky. Na panvičke zohrejeme olej, pridáme šampiňóny a cesnak. Rýchlo opražíme a chvíľu podusíme, kým sa voda neodparí. Dochutíme štipkou tymiánu.

2. 

mlieko polotučné 1,5% 80 mililitrov  rožok biely 1 kus

Do misky nalejeme mlieko. Do mlieka namočíme natrhaný rožok. Rožok sa nám v miske s mliekom rozmočí.

3. 

bravčové mleté mäso 300 gramov  soľ 1 čajová lyžička

Do misy dáme mleté bravčové mäso, soľ, rozmočený rožok. Všetko spolu rukou dobre premiešame.

4. 

Pridáme huby s cesnakom. Premiešame. Vytvarujeme stredné karbonátky.

5. 

šunka schwarzwaldská 100 gramov

Každú karbonátku obalíme v plátku schwarzwaldskej šunky. Vložíme ich do vymasteného pekáča. Pečieme zakryté na 180 °C asi 20 minút. Na 10 minút pekáč otvoríme, šunka sa pekne dochrumkava opečie. Podávame s varenými zemiakmi.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies