svetvomne.sk

Gaštanové jazýčky

NO_DESC_

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie:   

 

 
 
cukor vanilkový8gramov
gaštanové pyré mrazené250gramov
maslo50gramov
piškóty50gramov
rum3polievkové lyžice
čokoláda 85%70gramov

1. Príprava gaštanovej zmesi

gaštanové pyré mrazené 250 g  rum 3 PL  maslo 50 g

Gaštanové pyré necháme v miske rozmraziť. Pridáme do neho rum a kúsky masla.

Príprava gaštanovej zmesi

2. Príprava cesta

piškóty 50 g  cukor vanilkový 8 g

V mixéry rozdrvíme piškóty. Spolu s vanilkovým cukrom primiešame do pripravenej zmesi.

Príprava cesta

3. 

Rukou vypracujeme cesto.

4. 

čokoláda 85% 70 g

Tvarujeme menšie jazýčky, ktoré máčame v čokoládovej poleve.

5. 

Ozdobíme šľahačkou a kúskami jedlých gaštanov.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť