RECEPTY

Bravčové na rasci

Bravčové na rasci

Chutné, ľahké a jemné mäso v diétnej úprave.

recept,fotorecept,bravčové stehno,korenie rasca drvená,Bravčové mäso,Bezlepkové,Bezlaktózové

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

bravčové stehno400gramov
korenie rasca drvená1čajová lyžička
soľ1čajová lyžička
voda350mililitrov
škrob kukuričný1čajová lyžička

 

Recept

1. Príprava mäsa

bravčové stehno 400 gramov  korenie rasca drvená 1 čajová lyžička  soľ 1 čajová lyžička  voda 300 mililitrov

Bravčové mäso umyjeme, nakrájame na plátky a vyklepeme. Vložíme do suchého hrnca a z každej stany pár sekúnd opečieme. Pridáme rascu a soľ, podlejeme vodou a dusíme pod pokrievkou do mäkka, cca 30 - 40 minút, podľa množstva mäsa, ktoré máme v hrnci.

2. Ľahko zahustíme omáčku

voda 50 mililitrov  škrob kukuričný 1 čajová lyžička

Vo vode rozmiešame kukuričný škrob, nalejeme ho k mäsu a necháme zovrieť.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies