RECEPTY

Bravčové na kremžskej horčici

Bravčové na kremžskej horčici

Jednoduchá príprava kúskov bravčovinky v chutnej horčicovej omáčke. Odporúčame podávať s maslovou ryžou parboiled a s niektorým z cviklových šalátov.

recept,fotorecept,bravčové stehno,horčica kremžská,Bravčové mäso,Bezlepkové,Bezlaktózové

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

bravčové stehno500gramov
cesnak4strúčiky
cibuľa150gramov
horčica kremžská3polievkové lyžice
masť bravčová30gramov
soľ1.5čajovej lyžičky
voda200mililitrov

 

Recept

1. 

cibuľa 150 gramov  masť bravčová 30 gramov  cesnak 4 strúčiky

Cibuľu a cesnak očistíme. Pokrájame a opečieme na masti.

2. 

bravčové stehno 500 gramov

Pridáme umyté, na slížiky nakrájané mäso. Premiešavame, kým sa všetky kúsky mäsa zatiahnu.

3. 

soľ 1.5 čajovej lyžičky  horčica kremžská 3 polievkové lyžice

Pridáme soľ a horčicu.

4. 

voda 200 mililitrov

Podlejeme vodou a premiešame.

5. 

Dusíme pod pokrievkou 45 minút. Občas premiešame.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies