RECEPTY

Balkánsky plameň

Balkánsky plameň

Niečo pre milovníkov pikantných jedál.

recept,fotorecept,bravčové stehno,masť bravčová,slanina údená,lečo sterilizované,šampiňóny,Bravčové mäso,,Bezlepkové,Bezlaktózové

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

5

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

bravčové stehno600gramov
cesnak3strúčiky
cibuľa80gramov
feferónky sterilizované1kus
kečup2polievkové lyžice
korenie čierne mleté-
lečo sterilizované150gramov
masť bravčová100gramov
slanina údená60gramov
šampiňóny100gramov

 

Recept

1. 

bravčové stehno 600 gramov

Umyté mäso odblaníme, pokrájame na väčšie rezance.

2. 

masť bravčová 100 gramov  slanina údená 60 gramov  cibuľa 80 gramov  šampiňóny 100 gramov

Cibuľu a šampiňóny pokrájame. V hlbšej panvici rozpálime tuk a opražíme na ňom kocky slaniny a cibuľu. Pridáme osolené a okorenené mäso a za stáleho miešania ho opekáme.

3. 

feferónky sterilizované 1 kus  lečo sterilizované 150 gramov  cesnak 3 strúčiky  kečup 2 polievkové lyžice  korenie čierne mleté

Keď je mäso takmer mäkké, pridáme feferónku, huby, pretlačený cesnak a nakoniec lečo bez nálevu. Zjemníme kečupom. Dochutíme korením a dodusíme mäso.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies