Žraločí steak v pivnom cestíčku

Žraločie mäso má nevýraznú chuť, avšak jeho príprava v tomto nadýchanom a jemne pikantnom cestíčku, ho zmení na lahôdku. Pritom mimoriadne oceníte, že žralok je chrupavkovitá ryba a nemá takmer žiadne kosti. Podávame so zemiakovými prílohami.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

múka hladká 100 g  korenie na ryby 1.5 ČL  soľ  vaječný bielok 2 ks  pivo svetlé 100 ml

Žraločie steaky rozmrazíme, umyjeme a osušíme. Jemne nasolíme. Z vaječných bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Múku zmiešame s korením na ryby,...

2. 

...prilejeme a zamiešame pivo.

3. 

Vmiešame sneh z bielkov.

4. 

Steaky namočíme do cestíčka...

5. 

olej repkový

...a z oboch strán vypražíme na horúcom oleji.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť