Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Žraločí steak v pivnom cestíčku

Žraločie mäso má nevýraznú chuť avšak jeho príprava v tomto nadýchanom a jemne pikantnom cestíčku ho zmení na lahôdku. Pritom mimoriadne oceníte že žralok je chrupavkovitá ryba a nemá takmer žiadne kosti. Podávame so zemiakovými prílohami.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

múka hladká 100 g  korenie na ryby 1.5 ČL  soľ  vaječný bielok ks  pivo svetlé 100 ml

Žraločie steaky rozmrazíme, umyjeme a osušíme. Jemne nasolíme. Z vaječných bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Múku zmiešame s korením na ryby,...

2. 

...prilejeme a zamiešame pivo.

3. 

Vmiešame sneh z bielkov.

4. 

Steaky namočíme do cestíčka...

5. 

olej repkový

...a z oboch strán vypražíme na horúcom oleji.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť