Všetky recepty > Prílohy a pečivo > Zemiakové prílohy

Zemiaková kaša s orieškovou chuťou zeleru

Diétna kaša bez cholesterolu, vhodná ako príloha k pokrmom z mäsa.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 35 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

zeler 100 g  voda 500 ml

Zeler očistíme, pokrájame, zalejeme v hrnci vodou a dáme na 10 minút variť.

2. 

zemiaky 700 g  soľ ČL

Zemiaky očistíme, pokrájame, pridáme ich z zeleru, osolíme a spolu varíme 20 minút.

3. 

Vodu nezlievame, ale zemiaky so zelerom v nej rozmačkáme na kašu.

4. 

petržlenová vňať

Pri servírovaní posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť