Všetky recepty > Polievky > Zeleninové polievky

Zeleninová polievka s použitím vývaru z parného hrnca

Výborná zeleninová polievka z vývaru, ktorý vznikne v odkvapkávacej nádobe parného hrnca.

 

Počet porcií: 3

Čas prípravy: 15 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

vývar ½ l  voda ½ l  zelenina mrazená (jarná polievková zmes) 200 g

Na polievku použijeme vývar, ktorý nám vznikol počas parenia mäsa alebo zeleniny v parnom hrnci. Do hrnca vložíme zeleninu, zalejeme vývarom a vodou. Neprichucujeme, vývar si počas doby parenia stiahol všetky príchute z potravín, ktoré sme parili. Varíme 10 minút.

2. 

vajce slepačie 1 ks  pšeničná krupica (detská dehydrovaná) 2 PL

Rozbijeme vajíčko do misky a pomaly do neho pridávame detskú krupicu za stáleho miešania vidličkou. Vznikne polotekuté krupicové cesto, ktoré po chvíľke odstátia zhustne. Do polievky pretrieme halušky, necháme 2 minúty prejsť varom.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť