Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Kuracie mäso

Zapečené kuracie prsia s pórom.

Výdatné a chutné jedlo pre každého, koho čaká náročný deň.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

pór 500 g  zemiaky ks  kuracie prsia ks  olej slnečnicový PL

15 minút povaríme zemiaky. Kým sa zemiaky varia, nakrájame si kuracie prsia na malé kúsky, pór na kolieska. Na rozpálenom oleji speníme kolieska póru.

2. 

soľ zeleninová ČL  korenie čierne mleté ½ ČL  bazalka ČL  sójová omáčka PL

K póru pridáme kuracie prsia a koreniny. Všetko spolu na silnom ohni restujeme.

3. 

smotana sladká na varenie 250 g

Polovicu tejto zmesi vložíme do zapekacej misy, ďalej navrstvíme predvarené zemiaky a zvyšok dusenej zmesi na vrch. Celé takto pripravené jedlo zalejeme sladkou smotanou a dáme na 20 - 25 minút zapiecť do rúry vyhriatej na 200°C.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť