Zapečená cuketa s parmezánom

Jednoduchý recept na prípravu cuketového nakypu s parmezánom.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cuketa 500 g  soľ ½ ČL

Cuketu nastrúhame na jemno, mierne posolíme, premiešame a asi za 20 minút necháme stiecť čo najviac vody.

2. 

syr Parmezán 60 g

Syr tiež nastrúhame na jemno a primiešame k cukete.

3. 

vajce slepačie 3 ks  mlieko polotučné 1,5% 1 dl  cesnak 1 strúčik  korenie biele mleté ¼ ČL

Vmiešame vajcia s mliekom, rozdrveným cesnakom a korením.

4. 

olej olivový 1 PL  múka polohrubá 1 PL

Zapekaciu formu vymastíme a poprášime múkou.

5. 

Zmes vylejeme do formy.

6. 

Pečieme 45 min. pri teplote 180°C.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť