Všetky recepty > Hlavné jedlá > Bezmäsité jedlá

Zapečená cuketa s parmezánom

Jednoduchý recept na prípravu cuketového nakypu s parmezánom.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cuketa 500 g  soľ ½ ČL

Cuketu nastrúhame na jemno, mierne posolíme, premiešame a asi za 20 minút necháme stiecť čo najviac vody.

2. 

syr Parmezán 60 g

Syr tiež nastrúhame na jemno a primiešame k cukete.

3. 

vajce slepačie 3 ks  mlieko polotučné 1,5% 1 dl  cesnak 1 strúčik  korenie biele mleté ¼ ČL

Vmiešame vajcia s mliekom, rozdrveným cesnakom a korením.

4. 

olej olivový 1 PL  múka polohrubá 1 PL

Zapekaciu formu vymastíme a poprášime múkou.

5. 

Zmes vylejeme do formy.

6. 

Pečieme 45 min. pri teplote 180°C.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť