Všetky recepty > Hlavné jedlá > Bezmäsité jedlá

Zapečená cuketa s parmezánom

Jednoduchý recept na prípravu cuketového nakypu s parmezánom.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cuketa 500 g  soľ ½ ČL

Cuketu nastrúhame na jemno, mierne posolíme, premiešame a asi za 20 minút necháme stiecť čo najviac vody.

2. 

syr Parmezán 60 g

Syr tiež nastrúhame na jemno a primiešame k cukete.

3. 

vajce slepačie ks  mlieko polotučné 1,5% dl  cesnak strúčik  korenie biele mleté ¼ ČL

Vmiešame vajcia s mliekom, rozdrveným cesnakom a korením.

4. 

olej olivový PL  múka polohrubá PL

Zapekaciu formu vymastíme a poprášime múkou.

5. 

Zmes vylejeme do formy.

6. 

Pečieme 45 min. pri teplote 180°C.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť