Všetky recepty > Zákusky a koláče > Zákusky

Zákusok Sladký orgazmus

Výborný jednoduchý a hlavne rýchly zákusok z ananásového cesta a smotanového krému.

 

Čas prípravy: 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-orange

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Rozmixujeme ananás

ananás 500 g

Kúsky ananásu (z jednej plechovky) spolu s ananásovou šťavou rozmixujeme.

Rozmixujeme ananás

2. Príprava cesta

cukor práškový 200 g  múka polohrubá 220 g  jedlá sóda (sóda bikarbóna) 2 ČL  kypriaci prášok do pečiva 8 g  vajce slepačie 2 ks

V miske zmiešame múku s cukrom, práškom do pečiva a sódou bikarbónou. Pridáme vajcia a ananásovú zmes. Všetko spolu zmiešame, vypracujeme riedke cesto.

Príprava cesta

3. 

Cesto vylejeme na plech, pečieme na 180°C cca 15 minút. Cesto jemne zhnedne.

4. Príprava krému

smotanová nátierka termizovaná 400 g  puding vanilkový (hotový) 300 g  cukor vanilkový 12 g  rum 2 PL  cukor práškový 1 PL

Krém si pripravíme zmiešaním neochutených termizovaných smotanových nátierok s pudingom, cukrom, vanilkovým cukrom a rumom.

Príprava krému

5. 

Ak sa nám v kréme urobili menšie hrudky, rozmixujeme ich.

6. 

Krémom potrieme vychladený korpus.

7. 

orechy vlašské mleté 70 g  čokoláda 60 g

Na záver koláč posypeme nadrobno nasekanými orechmi a nahusto nastrúhanou čokoládou.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť