Všetky recepty > Hlavné jedlá > Bezmäsité jedlá

Vyprážaný patizón

Overený recept na kúsky patizónu obalené v trojobale a vypražené na oleji. Vhodnou prílohou sú varené zemiaky. Patizón je veľmi chutný s tatárskou omáčkou.

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

patizón

Patizón ošúpeme, prekrojíme na polovicu a nakrájame na hrubšie, asi 1,5-2cm, kúsky.

2. 

soľ  múka hladká  vajce slepačie

Počet kúskov ktoré sa nám zmestia na panvicu osolíme, obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku...

3. 

strúhanka

... a v strúhanke.

4. 

olej fritovací

Hneď kladieme do horúceho oleja a z oboch strán vypražíme. Ďalšie patizóny obaľujeme po vypražení prvých. Nepripravujeme si ich dopredu. Po osolení a obalení by pustili vodu a strúhanka by zvlhla.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť