Vyprážaný patizón

Overený recept na kúsky patizónu obalené v trojobale a vypražené na oleji. Vhodnou prílohou sú varené zemiaky. Patizón je veľmi chutný s tatárskou omáčkou.

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

patizón

Patizón ošúpeme, prekrojíme na polovicu a nakrájame na hrubšie, asi 1,5-2cm, kúsky.

2. 

soľ  múka hladká  vajce slepačie

Počet kúskov ktoré sa nám zmestia na panvicu osolíme, obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku...

3. 

strúhanka

... a v strúhanke.

4. 

olej fritovací

Hneď kladieme do horúceho oleja a z oboch strán vypražíme. Ďalšie patizóny obaľujeme po vypražení prvých. Nepripravujeme si ich dopredu. Po osolení a obalení by pustili vodu a strúhanka by zvlhla.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť