Vyprážané šampiňóny

Jednoduché vyprážané šampiňóny v trojobale. Podávame so zemiakmi a tatárskou omáčkou.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 45 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

šampiňóny 500 g  múka hladká  vajce slepačie 2 ks  soľ ¼ ČL  strúhanka

Šampiňóny očistíme. Obalíme ich v hladkej múke, rozšľahanom vajíčku so soľou a v strúhanke.

2. 

olej fritovací

Obalené šampiňóny kladieme do horúceho oleja...

3. 

...a zo všetkých strán ich osmažíme do zlatova. Po vysmažení ich vyberieme na papierovú kuchynskú utierku aby sa odstránil prebytočný olej.

4. 

zemiaky 600 g  voda  soľ

Zemiaky ošúpeme a uvaríme v slanej vode.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť