Vyprážané kuracie rezne

Klasické kuracie rezne podávame so zemiakovou kašou, zemiakovým šalátom, ryžou ... alebo len s chlebom a uhorkou.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-orange

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Kuracie rezne

kuracie prsia 1000 g

Kuracie prsia prerežeme na polovice a ľahko vklepeme.

Kuracie rezne

2. 

vajce slepačie 3 ks  mlieko polotučné 1,5% 50 ml  soľ  múka hladká  strúhanka

Vajcia rozšľaháme s mliekom a soľou. Pripravíme si hladkú múku a strúhanku. Kuracie mäso osolíme.

3. 

Rezeň obalíme v múke, vajci a strúhanke.

4. 

olej slnečnicový

V panvici rozohrejeme olej a rezne vyprážame 10 minút zakryté, odokryjeme, rezne otočíme a vypražíme na druhej strane 10 minút. Po otočení rezňov panvicu už nezakrývame pokrievkou.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť