RECEPTY

Vyprážaná cuketa so salámou a syrom

Vyprážaná cuketa so salámou a syrom

Servírujeme s varenými alebo pečenými zemiakmi, poprípade so zeleninovým šalátom.

recept,fotorecept,cuketa,syr tvrdý,saláma mortadella,Bravčové mäso

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cuketa800gramov
múka polohrubá100gramov
olej olivový50mililitrov
olej repkový100mililitrov
saláma mortadella100gramov
strúhanka100gramov
syr tvrdý100gramov
vajce slepačie1kus

 

Recept

1. Príprava cukety

cuketa 800 gramov  olej olivový 50 mililitrov

Cuketu umyjeme (najvhodnejšia je veľká, hrubá cuketa), ošúpeme, nakrájame na kolieska.

2. Trojobal

múka polohrubá 100 gramov  vajce slepačie 1 kus  strúhanka 100 gramov

Pripravíme si ingrediencie na trojobal (múka, vajce, strúhanka).

3. 

syr tvrdý 100 gramov  saláma mortadella 100 gramov

Koliesko cukety posolíme, položíme naň plátok salámy a plátok syra.

4. Vyprážanie

olej repkový 100 mililitrov

Cuketu obalíme najprv v múke, potom vo vajci a nakoniec v strúhanke. V panvici rozpálime olej, v ktorom cuketu vypražíme.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies