Všetky recepty > Predjedlá a chuťovky > Predjedlá

Údený hovädzí jazyk s chrenom

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Varenie hovädzieho jazyka

hovädzí jazyk údený 1500 g

Čerstvý údený hovädzí jazyk dobre umyjeme a vo vode varíme 80 minút do mäkka. Vodu nesolíme. Údený hovädzí jazyk je už dosť slaný.

Varenie hovädzieho jazyka

2. 

Uvarený na chvíľu vložíme do studenej vody, potom ho vyberieme, olúpeme.

3. 

Plátky jazyka podávame s kyslým, jablkovým alebo wasabi chrenom. Listy rukoly dodajú predjedlu výraznú chuť.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť