Všetky recepty > Šaláty > Rybacie šaláty

Tuniakový šalát so stopkovým zelerom

Zmes chutí, ktoré sa v šaláte spoja a vytvoria vynikajúcu pochúťku.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 45 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

tuniak konzervovaný v rastlinnom oleji 160 g  vajce slepačie ks

Tuniak z konzervy vysypeme, aj s olejom v ktorom je konzervovaný, do misky. Vajíčka uvaríme a natvrdo, necháme vychladnúť a ošúpeme.

2. 

jablká 450 g

Jablká ošúpeme, nahrubo nastrúhame a premiešame s tuniakom.

3. 

Pridáme a zľahka zamiešame pripravené vajíčka pokrájané nadrobno.

4. 

zeler stopkový 200 g

K šalátu pridáme nadrobno pokrájaný zeler...

5. 

cibuľa červená 160 g

... a očistenú, nadrobno pokrájanú cibuľu. Premiešame.

6. 

majonéza 250 g

Nakoniec vmiešame majonézu a šalát necháme do podávania v chlade odležať.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť