Všetky recepty > Predjedlá a chuťovky > Chuťovky

Tuniakové slimáky z lístkového cesta

Jednoduchý a rýchly postup na prípravu chuťoviek z lístkového cesta plneného tuniakom a olivami. Tento recept ocení azda každá gazdinka ktorá čaká návštevu.

 

Počet porcií: 15

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cesto lístkové 500 g

Lístkové cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske do tvaru obdĺžnika.

2. 

tuniak konzervovaný vo vlastnej šťave 180 g  olivy zelené 200 g  syr tvrdý 150 g  uhorka sterilizovaná kyslá ks

Do jednej polovici rozmrvíme kúsky tuniaka z ktorého sme odstránili olej jemným vyžmýkaním. Na tuniaka položíme na kolieska nakrájané kúsky olív a kyslých uhoriek. Posypeme strúhaným syrom.

3. 

Cesto chytíme na jeho dlhšej strane a pomaly ho zrolujeme do tvaru rolády. Z rolády krájame asi 1 cm hrubé pásiky, ktoré kladieme na plech po ležiačky.

4. 

Pečieme pri teplote 150 °C asi 20 minút.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť