Všetky recepty > Predjedlá a chuťovky > Nátierky a pomazánky

Tuniaková pomazánka

Chutná pomazánka z konzervovaného tuniaka vo vlastnej šťave. Vhodná na chlieb aj pečivo, na raňajky aj večeru, ale aj ako chuťovka či predjedlo.

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-orange

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava vajec

vajce slepačie 4 ks

Vajcia uvaríme na tvrdo, necháme vychladnúť v studenej vode a očistíme.

Príprava vajec

2. Príprava tuniaka

tuniak konzervovaný vo vlastnej šťave 180 g

Konzervu tuniaka otvoríme a obsah aj so šťavou vylejeme do nádoby na mixovanie.

Príprava tuniaka

3. Pridáme

cibuľa 40 g  soľ ½ ČL  maslo 50 g  syr tavený 80 g

Cibuľu očistíme, nakrájame a vsypeme k tuniakovi. Pridáme soľ, maslo, syr a vajcia.

Pridáme

4. Zmixujeme

Všetky ingrediencie do penista zmixujeme pomocou niektorého z druhov mixérov.

Zmixujeme

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť