svetvomne.sk

Tuniaková pomazánka

Chutná pomazánka z konzervovaného tuniaka vo vlastnej šťave. Vhodná na chlieb aj pečivo, na raňajky aj večeru, ale aj ako chuťovka či predjedlo.

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava vajec

vajce slepačie 4 ks

Vajcia uvaríme na tvrdo, necháme vychladnúť v studenej vode a očistíme.

Príprava vajec

2. Príprava tuniaka

tuniak konzervovaný vo vlastnej šťave 180 g

Konzervu tuniaka otvoríme a obsah aj so šťavou vylejeme do nádoby na mixovanie.

Príprava tuniaka

3. Pridáme

cibuľa 40 g  soľ ½ ČL  maslo 50 g  syr tavený 80 g

Cibuľu očistíme, nakrájame a vsypeme k tuniakovi. Pridáme soľ, maslo, syr a vajcia.

Pridáme

4. Zmixujeme

Všetky ingrediencie do penista zmixujeme pomocou niektorého z druhov mixérov.

Zmixujeme

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť