Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Treska s holandskou omáčkou

Ľahké osviežujúce jedlo podávané s čerstvým špenátom na cesnaku.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava špenátu

olej olivový 1.5 PL  cesnak 2 s

V panvici si na oleji zľahka osmažíme na drobno nakrájaný cesnak.

Príprava špenátu

2. 

špenátové listy čerstvé 1 kg

Pridáme umyté listy čerstvého špenátu a ten za príležitostného premiešavania a otáčania tiež tepelne spracujeme.

3. 

Špenát pečením stratí väčšinu objemu a má príjme jemnú cesnakovú príchuť.

4. Holandská omáčka

maslo 125 g  vaječný žĺtok 3 ks  citrónová šťava ½ ks  soľ  korenie biele mleté

Nad parou si rozpustíme maslo. Prišľaháme vaječné žĺtka a citrónovú šťavu z polky citrónu. Odstavíme a dochutíme soľou a mletým bielym korením.

Holandská omáčka

5. Smaženie tresky

Aljašská treska 500 g  olej olivový 1 PL  soľ  korenie čierne mleté

Tresku si rozmrazíme a osušíme ju papierovou utierkou. Ochutíme soľou, mletým čiernym korením a pár minút opečieme na panvici z oboch strán.

Smaženie tresky

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť