Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Treska s holandskou omáčkou

Ľahké osviežujúce jedlo podávané s čerstvým špenátom na cesnaku.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava špenátu

olej olivový 1.5 PL  cesnak s

V panvici si na oleji zľahka osmažíme na drobno nakrájaný cesnak.

Príprava špenátu

2. 

špenátové listy čerstvé kg

Pridáme umyté listy čerstvého špenátu a ten za príležitostného premiešavania a otáčania tiež tepelne spracujeme.

3. 

Špenát pečením stratí väčšinu objemu a má príjme jemnú cesnakovú príchuť.

4. Holandská omáčka

maslo 125 g  vaječný žĺtok ks  citrónová šťava ½ ks  soľ  korenie biele mleté

Nad parou si rozpustíme maslo. Prišľaháme vaječné žĺtka a citrónovú šťavu z polky citrónu. Odstavíme a dochutíme soľou a mletým bielym korením.

Holandská omáčka

5. Smaženie tresky

Aljašská treska 500 g  olej olivový PL  soľ  korenie čierne mleté

Tresku si rozmrazíme a osušíme ju papierovou utierkou. Ochutíme soľou, mletým čiernym korením a pár minút opečieme na panvici z oboch strán.

Smaženie tresky

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť