Všetky recepty > Hlavné jedlá > Bezmäsité jedlá

Tekvicové gnocchi s pestom

Tento recept nepatrí k jednoduchým a málo pracným, ale pri prvom súste každý pochopí že to jednoducho stojí za ten chuťový zážitok.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 50 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Uvaríme tekvicu

tekvica hokaido 600 g

Tekvicovú dužinu na pare uvaríme do mäkka. Uvarenú ju v miske rozmixujeme.

Uvaríme tekvicu

2. 

zemiaky 400 g  soľ ČL

Zemiaky ošúpeme a uvaríme ich do mäkka. Uvarené zemiaky rozmixujeme a pridáme k tekvici. Osolíme.

3. 

múka polohrubá 250 g  pšeničná krupica (detská dehydrovaná) 100 g  vaječný žĺtok ks

Do zemiakovo tekvicovej zmesi pridáme múku, krupicu a žĺtok. Všetko spolu premiešame.

4. 

Z cesta vytvoríme tenšie valčeky, ktoré nakrájame do tvaru nokov.

5. 

voda  soľ ČL

Gnocchi varíme v osolenej vriacej vode až kým nevyplávu na povrch cca 7 minút.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť