Všetky recepty > Hlavné jedlá > Bezmäsité jedlá

Tekvicové gnocchi s pestom

Tento recept nepatrí k jednoduchým a málo pracným, ale pri prvom súste každý pochopí že to jednoducho stojí za ten chuťový zážitok.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 50 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Uvaríme tekvicu

tekvica hokaido 600 g

Tekvicovú dužinu na pare uvaríme do mäkka. Uvarenú ju v miske rozmixujeme.

Uvaríme tekvicu

2. 

zemiaky 400 g  soľ 1 ČL

Zemiaky ošúpeme a uvaríme ich do mäkka. Uvarené zemiaky rozmixujeme a pridáme k tekvici. Osolíme.

3. 

múka polohrubá 250 g  pšeničná krupica (detská dehydrovaná) 100 g  vaječný žĺtok 1 ks

Do zemiakovo tekvicovej zmesi pridáme múku, krupicu a žĺtok. Všetko spolu premiešame.

4. 

Z cesta vytvoríme tenšie valčeky, ktoré nakrájame do tvaru nokov.

5. 

voda  soľ 1 ČL

Gnocchi varíme v osolenej vriacej vode až kým nevyplávu na povrch cca 7 minút.

Dobrú chuť!

Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť