Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Tekvicové fašírky

 

Počet porcií: 5

Čas prípravy: 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Tekvicu postrúhame

tekvica maslová 450 g

Tekvicu ošúpeme, vydlabeme jadierka, dužinu nastrúhame nahrubo.

Tekvicu postrúhame

2. Pridáme cibuľu

cibuľa 350 g

Do nastrúhanej tekvice pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu.

Pridáme cibuľu

3. Primiešame mleté mäso

mäso mleté 570 g  petržlenová vňať PL  soľ ČL  korenie čierne mleté ½ ČL  korenie kurkuma PL

Do zmesi primiešame mleté mäso, nasekanú petržlenovú vňať, okoreníme a osolíme.

Primiešame mleté mäso

4. 

múka hladká 100 g  strúhanka 100 g  vajce slepačie ks

Zapracujeme múku, strúhanku a vajcia. Všetko spolu poriadne premiešame.

5. Vysmážame

olej slnečnicový 150 ml

Na panvici smažíme fašírky 5 minút pod pokrievkou, obrátime a 5 minút smažíme bez pokrievky.

Vysmážame

6. Servírujeme

Podávame teplé so zemiakovým alebo zelerovým pyré.

Servírujeme

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť