Všetky recepty > Predjedlá a chuťovky > Predjedlá

Šunka s chrenom v huspenine

Predjedlo vhodné počas hostín v zimných mesiacoch.

 

Počet porcií: 6

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Príprava huspeninového vývaru

bravčové koleno 1 ks  bravčové paprčky 2 ks  voda 2 l

Bravčové koleno a bravčové paprčky varíme 2 hodiny v mierne osolenej vode.

Príprava huspeninového vývaru

2. Príprava chrenovej plnky

syr tavený 60 g  chren 2 ČL

Syr vymiešame s chrenom.

Príprava chrenovej plnky

3. Plnenie šunky a príprava vajec

šunka bravčová 6 plátkov  vajce slepačie 2 ks

Plátky šunky plníme pripravenou plnkou a zvinieme do roládky. Vajcia uvaríme natvrdo a po vychladnutí ich nakrájame na kolieska.

Plnenie šunky a príprava vajec

4. Uloženie ingrediencií do misiek

olivy s papričkou

Na dno plytkých sklených misiek uložíme rolku plnenej šunky, pridáme 2 kolieska vajca a olivy.

Uloženie ingrediencií do misiek

5. 

Do misiek nalejeme primerané množstvo vývaru a v chlade necháme 12 hodín stuhnúť.

6. Podávame

Každú misku tesne pred podávaním opatrne vyklopíme na tanier. Servírujeme s chlebom.

Podávame

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť