RECEPTY

Stredomorské karbonátky

Stredomorské karbonátky

Netradičné fašírky plné syra a chutných olív.

recept,fotorecept,bravčové mleté mäso,syr Feta,olivy s papričkou,Bravčové mäso

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Kategórie

Bravčové mäso  

 

Ingrediencie

Ingrediencie

bravčové mleté mäso500gramov
mlieko polotučné 1,5%80mililitrov
olej slnečnicový4polievkové lyžice
olivy s papričkou60gramov
paradajky1kus
rožok biely1kus
rukola40gramov
soľ-
syr Feta80gramov

 

Recept

1. 

mlieko polotučné 1,5% 80 mililitrov  rožok biely 1 kus

Do misky nalejeme mlieko. Do mlieka namočíme natrhaný rožok. Rožok sa nám v miske s mliekom rozmočí.

2. 

bravčové mleté mäso 500 gramov  soľ

Do misy dáme mleté bravčové mäso, soľ, rozmočený rožok. Všetko spolu rukou dobre premiešame.

3. 

paradajky 1 kus  syr Feta 80 gramov  olivy s papričkou 60 gramov

Paradajku a syr nakrájame na kocky, olivy na menšie oválne kúsky.

4. 

rukola 40 gramov

Syr, olivy, paradajku a rukolu vmiešame do mäsa. Poriadne premiešame.

5. 

olej slnečnicový 4 polievkové lyžice

Vytvárame karbonátky, ktoré buď v oleji na panvici smažíme, alebo opekáme na grile, kým je mäso hotové.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies