Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Stredomorské karbonátky

Netradičné fašírky plné syra a chutných olív.

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

mlieko polotučné 1,5% 80 ml  rožok biely 1 ks

Do misky nalejeme mlieko. Do mlieka namočíme natrhaný rožok. Rožok sa nám v miske s mliekom rozmočí.

2. 

mäso mleté 500 g  soľ

Do misy dáme mleté bravčové mäso, soľ, rozmočený rožok. Všetko spolu rukou dobre premiešame.

3. 

paradajky 1 ks  syr Feta 80 g  olivy s papričkou 60 g

Paradajku a syr nakrájame na kocky, olivy na menšie oválne kúsky.

4. 

rukola 40 g

Syr, olivy, paradajku a rukolu vmiešame do mäsa. Poriadne premiešame.

5. 

olej slnečnicový 4 PL

Vytvárame karbonátky, ktoré buď v oleji na panvici smažíme, alebo opekáme na grile, kým je mäso hotové.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť