Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Stejky z bravčovej panenky

Jednoduchý overený postup na prípravu chutného stejku z jemnej bravčovej panenskej sviečkovice. Panvicu môžete s radosťou nahradiť záhradným grilom.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 10 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

bravčová panenka 1 kg

Panenku rozkrojíme na jednotlivé porcie. Z úzkej časti, ktorá nemá rovnomernú hrúbku, môžeme spraviť medajlóniky, ktoré sa pečú kratšie.

2. 

olej olivový  soľ  korenie čierne mleté

Stejky si potrieme olejom, osolíme a okoreníme. Korenie a soľ prstami jemne vmasírujeme do povrchu.

3. 

Na rozpálenej panvici opečieme zo všetkých strán. Obraciame po minúte a celkové doba závisí od hrúbky mäsa a požadovaného prepečenia. Odporúčame 4-6 minút.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť