RECEPTY

Stejky z bravčovej panenky

Stejky z bravčovej panenky

Jednoduchý overený postup na prípravu chutného stejku z jemnej bravčovej panenskej sviečkovice. Panvicu môžete s radosťou nahradiť záhradným grilom.

recept,fotorecept,bravčová panenka,Bravčové mäso,Recepty na gril,Bezlepkové,Bezlaktózové

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

10 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

bravčová panenka1kilogram
korenie čierne mleté-
olej olivový-
soľ-

 

Recept

1. 

bravčová panenka 1 kilogram

Panenku rozkrojíme na jednotlivé porcie. Z úzkej časti, ktorá nemá rovnomernú hrúbku, môžeme spraviť medajlóniky, ktoré sa pečú kratšie.

2. 

olej olivový  soľ  korenie čierne mleté

Stejky si potrieme olejom, osolíme a okoreníme. Korenie a soľ prstami jemne vmasírujeme do povrchu.

3. 

Na rozpálenej panvici opečieme zo všetkých strán. Obraciame po minúte a celkové doba závisí od hrúbky mäsa a požadovaného prepečenia. Odporúčame 4-6 minút.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies