Stejková omáčka z dijonskou horčicou

Klasika s kyslo-korenistou chuťou dijonskej horčice na smotane.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 5 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

horčica dijonská 3 ČL  mlieko polotučné 1,5% ½ dl  smotana kyslá (14-18% tuku) 3 ČL

Na panvici dobre premiešame a  krátko povaríme horčicu, mlieko a kyslú smotanu.

2. 

soľ  korenie čierne mleté

Trochu osolíme a okoreníme čiernym mletým korením.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť