Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Hovädzie mäso

Stejková omáčka z dijonskou horčicou

Klasika s kyslo-korenistou chuťou dijonskej horčice na smotane.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 5 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

horčica dijonská 3 ČL  mlieko polotučné 1,5% ½ dl  smotana kyslá (14-18% tuku) 3 ČL

Na panvici dobre premiešame a  krátko povaríme horčicu, mlieko a kyslú smotanu.

2. 

soľ  korenie čierne mleté

Trochu osolíme a okoreníme čiernym mletým korením.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť