Stejková omáčka s hubami

Jemná smotanová omáčka s omamnou chuťou húb.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

voda 150 ml  huby sušené 5 g

Hrsť sušených húb dáme variť 15 minút s vodou na panvicu. Ak máte nasušené mladé dubáčiky, je to vaše plus.

2. 

soľ  korenie biele mleté  crème fraîche 2 PL

Jemne osolíme, okoreníme a pridáme kyslú smotanu.

3. 

Na jemnom plameni prehrejeme a vymiešame hladkú omáčku s kúskami hríbikov.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť