Všetky recepty > Hlavné jedlá > Ryby

Steak z lososa

Losos je obľúbený pre výbornú chuť, šťavnaté jemné mäsko a bohaté výživové hodnoty. Jeho príprava je pritom nenáročná a zvládne ním ohúriť aj kuchár začiatočník.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 15 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

Losos filet s kožou 500 g  korenie biele mleté  soľ

Filé s kožou nakrájame na 200 - 250 gramové kúsky. Osolíme, okoreníme a dáme smažiť na rozpálenú panvicu s trochou oleja. Začneme kožou dole a po 5 min. na chvíľu otočíme. Nepečieme príliš dlho, aby sa steak nevysušil.

Dobrú chuť!

Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť