Všetky recepty > Hlavné jedlá > Prívarky a omáčky

Špenátový prívarok z mrazeného špenátu

Tradične podávame špenátový prívarok s varenými zemiakmi a volským okom.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Rozmrazenie špenátu

špenát mrazený 450 g  soľ 1 ČL

Zmrazený špenát vložíme do hrnca, pridáme soľ a pomalým zahrievaním rozmrazíme.

Rozmrazenie špenátu

2. Zahustenie a dochutenie

maizena - kukuričný škrob 1 ČL  vajce slepačie 1 ks  cesnak  mlieko polotučné 1,5% 100 ml

V mlieku rozmiešame kukuričný škrob a vajíčko. Zmes vlejeme do špenátu a prevaríme. Dochutíme cesnakom, prípadne dosolíme.

Zahustenie a dochutenie

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť