Špenátový prívarok z mrazeného špenátu

Tradične podávame špenátový prívarok s varenými zemiakmi a volským okom.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-orangestar-orangestar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. Rozmrazenie špenátu

špenát mrazený 450 g  soľ 1 ČL

Zmrazený špenát vložíme do hrnca, pridáme soľ a pomalým zahrievaním rozmrazíme.

Rozmrazenie špenátu

2. Zahustenie a dochutenie

škrob kukuričný 1 ČL  vajce slepačie 1 ks  cesnak  mlieko polotučné 1,5% 100 ml

V mlieku rozmiešame kukuričný škrob a vajíčko. Zmes vlejeme do špenátu a prevaríme. Dochutíme cesnakom, prípadne dosolíme.

Zahustenie a dochutenie

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť