Všetky recepty > Hlavné jedlá > Cestoviny

Špenátové tagliatelle so salámou a hubami

Pestré cestoviny plné rozmanitých chutí.

 

Počet porcií: 3

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

olej olivový 2 PL  pór 150 g  huby sušené 50 g  tymián  soľ  korenie čierne mleté  salám suchý 200 g  mrkva 250 g  voda

Na oleji speníme nadrobno pokrájaný pór. Pridáme sušené huby, ktoré sme predtým namočili do teplej vody, tymián, soľ a čierne korenie. Len čo sa huby trošku opražia, vmiešame na menšie kúsky nakrájanú salámu a mrkvu. Podlejeme troškou vody a dusíme, kým mrkva nezmäkne (cca 15 minút).

2. 

cestoviny - Tagliatelle špenátové 350 g  voda  soľ  žerucha

Zelené tagliatelle uvaríme podľa návodu na obale, servírujeme ich zaliate omáčkou a ozdobené žeruchou alebo inými bylinkami.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť