Špenátové tagliatelle so salámou a hubami

Pestré cestoviny plné rozmanitých chutí.

 

Počet porcií: 3

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

olej olivový 2 PL  pór 150 g  huby sušené 50 g  tymián  soľ  korenie čierne mleté  salám suchý 200 g  mrkva 250 g  voda

Na oleji speníme nadrobno pokrájaný pór. Pridáme sušené huby, ktoré sme predtým namočili do teplej vody, tymián, soľ a čierne korenie. Len čo sa huby trošku opražia, vmiešame na menšie kúsky nakrájanú salámu a mrkvu. Podlejeme troškou vody a dusíme, kým mrkva nezmäkne (cca 15 minút).

2. 

cestoviny - Tagliatelle špenátové 350 g  voda  soľ  žerucha

Zelené tagliatelle uvaríme podľa návodu na obale, servírujeme ich zaliate omáčkou a ozdobené žeruchou alebo inými bylinkami.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť