Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso > Bravčové mäso

Sekaná na plechu

Jemná fašírka pečená na plechu. Podávame so zemiakovou kašou.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 1 h. 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

rožok biely 3 ks  mlieko polotučné 1,5% 200 ml  vajce slepačie 3 ks  cibuľa 100 g

Pečivo nakrájame vložíme do misy a zalejeme mliekom. Pridáme vajcia a najemno pokrájanú cibuľu. Premiešame.

2. 

mäso mleté 800 g  soľ 2 ČL  korenie čierne mleté ½ ČL  cesnak 4 strúčiky

Potom pridáme mleté mäso, soľ, korenie a prelisovaný cesnak.

3. 

Zmes čo najjemnejšie zmixujeme ponorným mixérom.

4. 

olej slnečnicový 2 PL

Menší pekáč potrieme olejom a fašírku rovnomerne rozotrieme.

5. 

Pečieme v rozohriatej rúre na strednom stupni zakrytú alobalom 30 minút.

6. 

Potom fašírku odokryjeme a ďalších 30 minút dopekáme.

7. 

Na posledných 10 minút zvýšime teplotu na maximum a zapečieme ju z vrchu do chrumkava.

8. 

Sekanú vyberieme z plechu a pokrájame. Môžeme servírovať.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť