Všetky recepty > Hlavné jedlá > Mäso

Šampiňónovo-mäsová sekaná s hráškom a kukuricou

Sekaná z mletého mäsa so šampiňónmi a zeleninou. Podávame ako samostatný pokrm, alebo so zemiakovým pyré.

 

Počet porcií: 6

Čas prípravy: 1 h. 10 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

vločky ovsené 50 g  mlieko polotučné 1,5% 100 ml  šampiňóny 250 g  vajce slepačie ks  hrášok mrazený 250 g  soľ  cesnak strúčiky  kukurica mrazená 250 g  mäso mleté 500 g

Do väčšej misy nasypeme ovsené vločky a zalejeme ich mliekom, necháme chvíľu odstáť. Šampiňóny umyjeme a nakrájame. K vločkám pridáme vajíčka, kukuricu, hrášok, soľ, prelisovaný cesnak, mleté mäso a všetko dobre premiešame.

2. 

olej olivový  strúhanka PL

Hlboký pekáč si vylejeme olivovým olejom a vysypeme strúhankou. Prebytočnú strúhanku, ktorá sa neuchytila na dne a stenách pekáča zosypeme do sekanej. Nakoniec ľahko primiešame šampiňóny. Zmesou naplníme pekáč a v rozohriatej rúre na strednom stupni pečieme.

3. 

Po uplynutí 50 minút zvýšime teplotu v rúre a sekanú 5 minút zapečieme. Po vybratí z rúry ju prikryjeme alobalom.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
HalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť