Všetky recepty > Hlavné jedlá > Cestoviny

Šampiňónové šunkové fliačky

Chutný cestovinový obed, podávame so zeleninovými šalátmi alebo kyslou uhorkou.

 

Počet porcií: 8

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

cibuľa 150 g  masť bravčová 30 g

Cibuľu očistíme, nakrájame nadrobno a osmažíme na masti.

2. 

šampiňóny 400 g

Pridáme umyté a na plátky nakrájané šampiňóny. Ľahko orestujeme.

3. 

cestoviny - Fliačky 350 g

Fliačky uvaríme v slanej vode, scedíme a prepláchneme pod tečúcou studenou vodou. Necháme odkvapkať a vrátime do hrnca v ktorom sa varili.

4. 

šunka bravčová dusená 150 g

Šunku pokrájame a zamiešame s fliačkami.

5. 

Primiešame šampiňóny. Môžeme podávať, alebo dať fliačky zapekať.

6. 

masť bravčová  mlieko nízkotučné 0,5% 100 ml  smotana na šľahanie (30-33% tuku) 250 ml  vajce slepačie ks  soľ ½ ČL  korenie čierne mleté ½ ČL

Vložíme ich do vymastenej zapekacej formy a zalejeme nálevom z mlieka, smotany, vajec, soli a korenia.

7. 

Pečieme prikryté 15 min. pri teplote 200°C. Odokryjeme a zapečieme 15 minút.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniec
Recepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyne
Recepty na letné grilovanieVianočné receptyVeľkonočné receptyHalloween
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť