Všetky recepty > Hlavné jedlá > Cestoviny

Ryžové rezance s bravčovým mäsom a hubami šiitake

Jednoduchý pokrm na japonský spôsob.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-greystar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
 

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

ryžové rezance 250 g

Rezance vložíme na 7 minút do horúcej vody. Potom ako rezance scedíme, prepláchneme ich studenou vodou.

2. 

huby šiitake sušené 10 ks  olej slnečnicový 2 PL  cibuľa 100 g  bravčové stehno 250 g  cesnak 3 strúčiky  zázvor koreň 10 g  sójová omáčka  korenie čierne mleté

Huby necháme odstáť 8 minút v horúcej vode. Na panvici zohrejeme olej, opražíme cibuľku a mäso nakrájané na rezance. Hneď ako sa mäso zatiahne, pridáme huby, prelisovaný cesnak, nadrobno posekaný ďumbier. Dusíme do zmäknutia mäsa. Ochutíme sójovou omáčkou a korením.

Dobrú chuť!

Recept dňa
Staň sa našim fanúšikom!
Najpopulárnejšie recepty

  Viac  

Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničkuRecepty pre ActiFry 2v1
Recepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyneRecepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyne
Veľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanieVianočné recepty
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť