Všetky recepty > Polievky > Mäsové polievky

Rýchla kuracia polievka z parného hrnca

Pri nákupe čerstvých kureniec a ich spracovaní nám často ostávajú chrbáty a krídla. Prípravou rýchlej polievky v parnom hrnci ich výborne zužitkujeme.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: star-orangestar-orangestar-greystar-greystar-grey

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

kuracie chrbáty 300 g  kuracie krídla 200 g  soľ ČL

Kuracie chrbáty a krídla umyjeme a vložíme do spodnej nádoby parného hrnca. Posolíme.

2. 

zelenina mrazená (polievková zmes) 350 g

Do strednej nádoby nasypeme mrazenú zeleninu.

3. 

cestoviny 150 g  soľ

Do nádoby na varenie ryže vložíme cestoviny, pridáme soľ, zalejeme vodou a celú nádobku vložíme do tretej parnej nádoby. Nastavíme čas parenia na 30 minút.

4. 

Kuracie mäso oberieme z kostí a vložíme do hrnca. Pridáme zeleninu a scedenú cestovinu. Zalejeme vývarom, ktorý nám vznikol v odkvapkávacej nádobe parného hrnca. Podľa chuti dosolíme.

Dobrú chuť!

Najpopulárnejšie recepty

  viac  

Staň sa našim fanúšikom!
Recept dňa
Obľúbené vyhľadávania

Recepty na jedlá pre deti
Recepty pre ActiFry 2v1Recepty pre parný hrniecRecepty pre domácu pekárničku
Recepty poľskej kuchyneRecepty indickej kuchyneRecepty českej kuchyneRecepty talianskej kuchyneRecepty maďarskej kuchyneRecepty ázijskej kuchyneRecepty slovenskej kuchyneRecepty francúzskej kuchyne
Vianočné receptyVeľkonočné receptyHalloweenRecepty na letné grilovanie
Surová strava - raw food
Sezónne recepty
Vegánske recepty
Vegetariánske recepty

© 2011-2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť