svetvomne.sk

Rýchla kuracia polievka z parného hrnca

Pri nákupe čerstvých kureniec a ich spracovaní nám často ostávajú chrbáty a krídla. Prípravou rýchlej polievky v parnom hrnci ich výborne zužitkujeme.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie: 
  

 

 
 
  • fotky & komentáre
  • ingrediencie
  • recept

1. 

kuracie chrbáty 300 g  kuracie krídla 200 g  soľ 1 ČL

Kuracie chrbáty a krídla umyjeme a vložíme do spodnej nádoby parného hrnca. Posolíme.

2. 

zelenina mrazená (polievková zmes) 350 g

Do strednej nádoby nasypeme mrazenú zeleninu.

3. 

cestoviny 150 g  soľ

Do nádoby na varenie ryže vložíme cestoviny, pridáme soľ, zalejeme vodou a celú nádobku vložíme do tretej parnej nádoby. Nastavíme čas parenia na 30 minút.

4. 

Kuracie mäso oberieme z kostí a vložíme do hrnca. Pridáme zeleninu a scedenú cestovinu. Zalejeme vývarom, ktorý nám vznikol v odkvapkávacej nádobe parného hrnca. Podľa chuti dosolíme.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o.  •  Poháňané systémom Master_CMS 7  •  Prihlásiť